Felhasználási feltételek

A TravelZona.hu Felhasználási Feltételei

 1. A felhasználási feltételek tartalma
  1. A jelen felhasználási feltételek (Szabályzat) az PrizmaTitka Bt. (1192 Budapest Kós K tér 3.); a továbbiakban: (Szolgáltató) által üzemeltetett travelzona.hu (http://www. travelzona.hu/ oldalain elérhető) összefüggő szolgáltatások igénybevételének feltételeit tartalmazza.
  2. Felhasználónak minősül a Weblap látogatója, illetőleg mindenki, aki a travelzona.hu bármely szolgáltatását igénybe veszi. Amennyiben a Felhasználó a Szolgáltatás bármely elemének használatát megkezdi, elfogadja a jelen Szabályzat feltételeit.
  3. A Szolgáltató bármikor jogosult a Szabályzat módosítására. A módosítást követően bármely Szolgáltatás használatával a Felhasználó elfogadja a Szabályzat módosítását.
 2. A Szolgáltatás fontosabb jellemzői és elemei
  1. A Szolgáltatás célja a felhasználók számára a travelzona.hu weboldal tartalmainak (szöveges, képi, mozgóképi) közzététele.
  2. A Szolgáltatás egyes részeinek működtetése és üzemeltetése az elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokról szóló 2001. évi CVIII. törvény (a továbbiakban: Elkertv.) rendelkezései alapján közvetítő szolgáltatásnak minősül.
  3. Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy a travelzona.hu bármely tartalmi elemét bármikor előzetes figyelmeztetés nélkül módosítsa vagy megszüntesse, azok megjelenését, tartalmát, működését megváltoztassa, azon hirdetést, saját szolgáltatásait bemutató vagy egyéb tartalmat helyezzen el.
 3. A szolgáltatások
  1. Az oldalon elérhető bármely tartalom vagy szolgáltatás csak és kizárólag tájékoztató jellegű, bárki számára elérhető.
  2. Termékvásárlás
   A travelzona.hu oldalain elérhető termékeket bárki megvásárolhatja. A szolgáltató feltünteti az alábbi figyelmeztetést, és indokolt esetben kiegészíti azt.
   Hírlevél
   A Felhasználó feliratkozhat Hírlevél fogadására. A Hírlevél minden esetben reklámot is tartalmazhat. A Hírlevélre történő feliratkozással Felhasználó egyidejűleg beleegyezik, hogy Szolgáltató reklámajánlatokat küldjön számára.
 4. A Szolgáltatás használata során lehetséges jogsértések és következményeik
  1. Tilos bármilyen olyan rendszer vagy megoldás használata, amely a Szolgáltatás jelen Szabályzatban kifejezetten nem engedélyezett módon történő felhasználását, vagy a Szolgáltatás üzemeltetéséhez használt szerverek leállását célozza, vagy azt eredményezheti, vagy amely egyébként veszélyezteti a Szolgáltatás rendeltetésszerű működtetését.
  2. A Szolgáltatás, valamint a Weboldalon elérhető tartalom szerzői jogi védelem alatt áll. Amennyiben visszaélés merül fel, azt a Szolgáltató az illetékes hatóságok felé jelzi.