Vidám téli üdülés a Mura völgyében

 Amikor Stájerország hegyeiben lehullanak az első hópelyhek, a murtali üdülőrégió egyszeriben téli élményországgá válik. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt felejthetetlen örömöt hozhat Holle anyó a stájerországi sípályákon és azon is túl.

 

Szerezd be a Mur-Mürz Top síbérletet – ezzel garantáltan nincs megállás

Familie mit Nachwuchs-Skifahrerin am Kreischberg, Urlaubsregion

A síelők, a snowboardosok, a freestyle kedvelői és a kezdők is megtalálják számításaikat a nekik ideális terepen: az új Mur-Mürz Top síbérlettel mindenki számára garantált a téli szórakozás, hiszen a bérlettel „bitorolhatod” a 69 felvonóval és sílifttel ellátott, 208 kilométernyi sípályával rendelkező kilenc síhegyet – Turracher Höhe, Kreischberg, Grebenzen, Lachtal, Gaal, Obdach, Salzstiegl, Präbichl, Stuhleck.

b_titel neu_7502-3

A régióban tökéletes kirándulásokat tehetünk a Murtal Vendégkártya felhasználásával több kiváló úti célhoz. Ilyen például Judenburgban Európa legmagasabb planetáriuma, a „Sternenturm” (csillagtorony), az Aqualux termálfürdő Fohnsdorfban, a gyógy- és termálfürdő (Wildbad) Dürnsteinben, csakhogy néhányat említsünk a szinte megszámlálhatatlan lehetőség közül.

De természetesen egy felejthetetlen sítalpas és téli túrára is benevezhetünk.

ÚJDONSÁGOK

Új síbérlet Stájerországban: A „Murtali síbérletből” „Mur-Mürz Top síbérlet” lett!

Az új Mur-Mürz Top síbérlet szezonális és többnapos bérlet formájában is elérhető!

 

Hótalpakon a fehér birodalomban

Akik vonzódnak a téli természethez és a hótalpas túrákhoz, azok a „HÓTALPAS túrák Murtalban” mottóval a 2018. január 26-tól február 4-ig tartó tíznapos rendezvényen mindent megtudhatnak a hótalpazás csínjáról-bínjáról. Ekkor nem csupán az elméleti tudásra tehetünk szert, hanem a gyakorlatban is kipróbálhatjuk frissen megszerzett tudásunkat.

Schneeschuhwandern bei Sonnenuntergang, Schladming-Dachstein

A gyakorlásra kiváló lehetőséget biztosít a Murtal változatos vidéke. A túrák keretében be lehet járni a Seckauer és Seetaler Alpokat, valamint a Stubalpe Wölzer Tauern varázslatos vidékét.

l_2657 neu

A különböző nehézségi szintű napi hótalpas túrák során az alábbi témák kerülnek szóba:

Szükséges felszerelés, a túrára vonatkozó javaslatok, túraútvonal-tervezést, tájékozódás, lavinaveszély, időjárás-előrejelzéseket, az erdőben kívánatos magatartást stb. ismertető előadások.

 

Nem csak a lesiklópályákon várnak rád az élmények

 

Sífutás: A „Stájer sífutópálya-minőséget igazoló címkével” kitüntetett sífutó-területek a murtali üdülőrégióban

 

Hohentauern
Krakautal
Lassnitz – St. Lambrecht

 

 

Murtal_Logo_RGB high