Giga síélmény Ausztriában

Gigantikus téli kalandokra vágysz? Irány Ausztria, a Millstatti-tó környéke. Amikor Karintia hegyei hófehér ruhát öltenek, a Millstatti-tó környékén kezdetét veszi az élményekben gazdag téli szezon, és nem érdemes kimaradni belőle!


Hóbiztos és határtalan síélmények várják a síelők szerelmeseit több mint 30 síterepen, ingyenes síelési lehetőség a 14 éven aluli gyermekek számára a Sportberg Goldeck síközpontban: könnyed téli kikapcsolódás a varázslatos Millstatti-tó partján.

 skifahren_archiv-bergbahnen-goldeck-2_fotograf-daniel-gollner-1

Mikor a porhóban siklik a léc

 Szívesen síelsz minden nap új pályákon vagy porhóval borított érintetlen hegyoldalakon?

A népszerű karintiai téli sportközpontok közelében található, központi fekvésű Millstatti-tó ideális kiindulópontként szolgál egy élményekben gazdag téli üdüléshez. A festői tó partján megszálló vendégek mintegy harminc percnyi autózással a tartomány legszebb sípályáit érhetik el: Bad Kleinkirchheim, a Mölltaligleccser és a Turracher Höhe ugyanúgy megközelíthető innen, mint a Katschberg vagy a Sportberg Goldeck síterep. Ráadásul Nassfeld sípályái is elérhető távolságban vannak. Összesen 850 kilométernyi nagyszerű sípálya közül válogathatunk a Millstatti-tó környékén.  A Topskipass Gold síbérlettel

összesen 31 karintiai és kelet-tiroli síterepet fedezhetünk fel.

A gyermekek ingyen síelhetnek

A Sportberg Goldeck síterepen, a Millstatti-tó közvetlen szomszédságában található hegyen igazán különleges kedvezmény vár a családokra: január 8-tól a szezon végéig itt ugyanis ingyenesen síelhetnek azok a 14 éven aluli gyermekek, akik a családjukkal a Millstatti-tó partján szállnak meg.

for further information please contact michael.putz@qparks.com, info@rolandhaschka.com

for further information please contact michael.putz@qparks.com, info@rolandhaschka.com

Téli slágerajánlat 4=3 és 5=4

Január 2-től 26-ig, valamint március 6-tól a szezon végéig kedvező áron üdülhetünk a Millstatti-tó partján. Aki ebben az időszakban az akcióban résztvevő szálláshelyek egyikén tölti síüdülését, ajándékba kap egy éjszakát és egy sínapot a Sportberg Goldeck síterepen, ahol ötven hektáron elhelyezkedő freeride aréna és a Goldeck hópark mellett az Alpok leghosszabb fekete pályája gondoskodik az élményteli síelésről.

 

Jó tudni! A hegyen található WIFI-állomásoknak köszönhetően azonnal és ingyenesen oszthatjuk meg barátainkkal legszebb üdülési fotóinkat.

Síélmény után Wellnessélmény

A sínap végén a vendégek Millstattban, az 1. Karintiai Fürdőházban lazíthatják el

izmaikat. Különféle szaunák, tepidárium, sókamra, szabadtéri medence, gránátkő

masszázs vagy deluxe cirbolyamasszázs segít a feltöltődésben. A L’Onda étteremben a vendégek felfedezhetik az Alpok-Adrai konyha kulináris sokszínűségét, amely nagyszerűen egyesíti Karintia, Friuli és Szlovénia ízeit.

blick-vom-mirnock-auf-den-millstatter-see_archiv-mtgronnie-pleikner

Téli slágerajánlat 5=4 a Sportberg Goldeck síterepen

 Öt éjszakáért fizess csak 4-et! Az ajánlat magában foglal még egy 4 napos síbérletet a Sportberg Goldeck síterepre, egy Millstatti-tó üdülési kártyát, amely számtalan szolgáltatást kínál (többek között napi ingyenes belépést a Drautalperle élményfürdőbe, kedvezményt az 1. Karintiai Fürdőházba szóló belépőre) és egy különleges élményeket kínáló kuponfüzetet. Foglalható üdülőházban ellátás nélkül 229 eurótól vagy háromcsillagos szállodában

félpanzióval 285 eurótól. (Az ajánlat érvényes január 2-től 26-ig és március 6-tól a szezon végéig).

További infó:

www.millstaettersee.com

Térkép: